Matronics Email Lists Forum Index Matronics Email Lists
Web Forum Interface to the Matronics Email Lists
 
 Get Email Distribution Too!Get Email Distribution Too!    FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

SlickStart

 
Post new topic   Reply to topic    Matronics Email Lists Forum Index -> Lom-List
View previous topic :: View next topic  
Author Message
mikepienaar09(at)gmail.co
Guest





PostPosted: Mon Nov 23, 2020 9:51 am    Post subject: SlickStart Reply with quote

Hello
I have a SlickStart fitted to my engine. I bought it off a person that had it sitting on a shelf for years. It was unused but made in 1997.
I kept having starting issues till I realized that the fuse was popping and my hard starting was due to a blown fuse
I eventually had to go from the recommended 5 amp to 10 amp to prevent the fuse from blowing
I returned the unit to Champion, the manufacturers, but they say that they have tested it numerous times and can’t find anything wrong
Has anyone else had a problem with this unit
Thanks
Mike

Sent from my iPhone


- The Matronics Lom-List Email Forum -
 

Use the List Feature Navigator to browse the many List utilities available such as the Email Subscriptions page, Archive Search & Download, 7-Day Browse, Chat, FAQ, Photoshare, and much more:

http://www.matronics.com/Navigator?Lom-List
Back to top
sjbeaver(at)gmail.com
Guest





PostPosted: Mon Nov 23, 2020 9:56 am    Post subject: SlickStart Reply with quote

No. I have worked on several LOM engines with the SlickStart installed and have yet to see any issues at all. All have been very reliable. Steve-- Stephen BeaverTel: 614-937 4189


Quote:
On Nov 23, 2020, at 12:50, mike Pienaar <mikepienaar09(at)gmail.com (mikepienaar09(at)gmail.com)> wrote:
--> Lom-List message posted by: mike Pienaar <mikepienaar09(at)gmail.com (mikepienaar09(at)gmail.com)>HelloI have a SlickStart fitted to my engine. I bought it off a person that had it sitting on a shelf for years. It was unused but made in 1997.I kept having starting issues till I realized that the fuse was popping and my hard starting was due to a blown fuse I eventually had to go from the recommended 5 amp to 10 amp to prevent the fuse from blowing I returned the unit to Champion, the manufacturers, but they say that they have tested it numerous times and can’t find anything wrong Has anyone else had a problem with this unit Thanks Mike Sent from my iPhonehttp://www.matronics.com/Navigator?Lom-Listhttp://wiki.matronics.com



- The Matronics Lom-List Email Forum -
 

Use the List Feature Navigator to browse the many List utilities available such as the Email Subscriptions page, Archive Search & Download, 7-Day Browse, Chat, FAQ, Photoshare, and much more:

http://www.matronics.com/Navigator?Lom-List
Back to top
jameseby(at)yahoo.ca
Guest





PostPosted: Wed Nov 25, 2020 3:13 pm    Post subject: SlickStart Reply with quote

I have a Slick Start on my 337 and have had no issues with it.

James Eby

Sent from my iPad

Quote:
On Nov 23, 2020, at 12:58 PM, sjbeaver <sjbeaver(at)gmail.com> wrote:

No. I have worked on several LOM engines with the SlickStart installed and have yet to see any issues at all. All have been very reliable. Steve-- Stephen BeaverTel: 614-937 4189


Quote:
On Nov 23, 2020, at 12:50, mike Pienaar <mikepienaar09(at)gmail.com (mikepienaar09(at)gmail.com)> wrote:
--> Lom-List message posted by: mike Pienaar <mikepienaar09(at)gmail.com (mikepienaar09(at)gmail.com)>HelloI have a SlickStart fitted to my engine. I bought it off a person that had it sitting on a shelf for years. It was unused but made in 1997.I kept having starting issues till I realized that the fuse was popping and my hard starting was due to a blown fuse I eventually had to go from the recommended 5 amp to 10 amp to prevent the fuse from blowing I returned the unit to Champion, the manufacturers, but they say that they have tested it numerous times and can’t find anything wrong Has anyone else had a problem with this unit Thanks Mike Sent from my iPhonehttp://www.matronics.com/Navigator?Lom-Listhttp://wiki.matronics.comhttp://www.matronics.com/contribution





- The Matronics Lom-List Email Forum -
 

Use the List Feature Navigator to browse the many List utilities available such as the Email Subscriptions page, Archive Search & Download, 7-Day Browse, Chat, FAQ, Photoshare, and much more:

http://www.matronics.com/Navigator?Lom-List
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Matronics Email Lists Forum Index -> Lom-List All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group